Vassiljev ja Jagiellonia said hooaja suurima kaotuse ning loovutasid liidripositsiooni

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev.
Konstantin Vassiljev. Foto: EJL

Eesti jalgpallikoondislase Konstantin Vassiljevi koduklubi Bialystoki Jagiellonia teenis Poola kõrgliiga 34. voorus tänavuse hooaja suurima kaotuse, kui võõrsil tunnistati skooriga 0:4 Gdanski Lechia paremust.

Vassiljev alustas kohtumist põhikosseisust ning sai 44. mänguminutil kollase kaardi. Kui Jagiellonia oli jäänud 0:3 kaotusseisu, vahetati 32-aastane keskväljamootor 65. minutil puhkama.

Liigatabelis asub Vassiljevi koduklubi kolm vooru enne hooaja lõppu 37 punktiga teisel kohal, liidripositsioonil paikneb kaks punkti enam kogunud Varssavi Legia. Lisaks Jagielloniale on 37 silma kirjas ka Poznani Lechil ja Gdanski Lechial, kes jätkavad vastavalt kolmandal ning neljandal real.

Paremini läks aga Eesti koondise kaitsemängijale Ken Kallastel, kelle leivaisa Kielce Korona sai 3:2 jagu Krakowi Wislast ning tõusis liigatabelis viiendaks. Kallaste tegi kaasa kogu kohtumise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles