Video: Türgis läks finalisti selgitamiseks vaja koguni 26 penaltit

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Penaltiseeria.
Penaltiseeria. Foto: Youtube/Kuvatõmmis videost

Türgi jalgpalli karikavõistluste poolfinaalis selgus finaalipääseja eriti intrigeerival moel, kui kohtumises Medipol Basaksehiri ja Fenerbache meeskonna vahel särasid normaalaja lõpus 2:2 viiginumbrid, ning kuna lisaajal kumbki osapool väravani ei jõudnud, otsustas kohtumise saatuse tuline penaltiseeria, kus löödi kokku koguni 26 penaltit.

Kui Basaksehir asus vastasseisu 42. minutil Emre Belözoglu väravast juhtima, siis Moussa Sow viigistas 71. mänguminutil. Kuna rootslane Samuel Holmen lõi 86. minutil Basaksehiri teise ning kõigest minut hiljem tõi tabloole 2:2 viiginumbrid Ozan Tufan, siis läks kohtumine lisaajale, kus väravaid ei sündinud. Nii ootas ees otsustav penaltiseeria, kust suutis pikema kõrre tõmmata Basaksehir, kes jäi lõpuks 10:9 peale. Seega eksisid 11-meetri karistuslöögil seitse meest.

Video mängu tipphetkedest ja penaltiseeriast (alates 7.25):
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles