Postimees Portugalis: Tänaku konkurendi auto topiti püksikuid täis

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dani Sordo
Dani Sordo Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Autoralli MM-sarjas Ott Tänaku järel viiendat kohta hoidva Dani Sordo tänane tööpäev algas eriskummaliselt – mees pidi oma Hyundai i20 Coupe võistlusmasina aluspesust tühjaks tõstma.

«Sa küsid seda täna minu käest juba teist korda. Sind vist ikka väga huvitab minu aluspesu,» noris Sordo ametlikul võistluseelsel pressikonverentsil küsitleja rollis olnud raadioajakirjanikku Becs Williamsit. Kui too aktiivselt kaasa noogutas, nõustus rallimees loo ka ruumitäiele ajakirjanikele jutustama.

«Ma kannan alati sama aluspesu, kui võidu sõidan,» selgitas Sordo oma ebausku. «Aga ma pesen seda iga päev! Nii ka Argentiina rallil, aga viimase päeva eel ei jõudnud pesu korralikult ära kuivada ja siis ma pistsin selle pükstepaari niisama autosse, sest see peab minuga kindlasti kaasas olema. Sinna see jäigi. Ma ütlesin siis mehaanikutele, et nad peavad püksid kindlasti Portugali kaasa võtma. Ja siis täna hommikul oli mu auto aluspesu täis! Aga need olid naiste püksikud! Ma ei tea, kust nad selle hunniku said, aga nad kulutasid sellele vist päris palju raha. Vähemalt ei olnud see Victoria’s Secrets pesu.»

Kaua Sordo juba ühte trussikutepaari kannab? «Paar aastat, aga ma vannun, et pesen seda iga päev. Marc (Marti, kaardilugeja – V.V) on sellega väga rahul, sest tema peab ju minuga samas autos istuma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles