Kontaveit kaotas Rooma turniiri veerandfinaalis (2)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

2,7 miljoni USA dollari suuruse auhinnafondiga Rooma tenniseturniiril veerandfinaali jõudnud Anett Kontaveit (WTA 68.) kaotas tugevale rumeenlannale Simona Halepile (WTA 4.) 2:6, 4:6. Loe kohtumise kulgu Postimehe otseblogist!

Läbi kvalifikatsiooniturniiri põhitabelisse pääsenud eestlanna alistas Rooma turniiri avaringis 6:3, 6:4 Saksamaa esindaja Andrea Petkovici (WTA 78.). Teises ringis oli Kontaveit 6:4, 6:0 üle maailma esireketist Angelique Kerberist (WTA 1.) ning kaheksandikfinaalis seljatas ta 6:1, 6:1 Horvaatia tennisisti Mirjana Lučić-Baroni (WTA 22.).

Halep oli turniiri avaringis vaba. Teises ringis oli rumeenlanna 6:2, 6:4 parem sakslannast Laura Siegemundist (WTA 32.) ning kaheksandikfinaalis alistas ta 6:1, 4:6, 6:0 venelanna Anastassia Pavljutšenkova (WTA 17.).

25-aastane Halep on viimasel ajal olnud heas hoos – rumeenlanna teenis esikoha eelmisel nädalal lõppenud kõrgetasemelisel Madridi turniiril. Karjääri jooksul on Halep võitnud 15 WTA turniiri.

Omavahel on Kontaveit ja Halep varasemalt kohtunud korra – paar kuud tagasi Miami turniiril lõppes mäng rumeenlanna võiduga 6:3, 6:0.

Simona Halep
Simona Halep Foto: Geoff Burke/USA Today Sports
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles