Kolmanda korvpallifinaali küsimused ja vastused

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Kuusmaal oli finaalseeria kolmandas kohtumises pikalt põhjust rõõmustamiseks, kuid lõpuvile kõlades tuli siiski tunnistada kalevlaste paremust.
Aivar Kuusmaal oli finaalseeria kolmandas kohtumises pikalt põhjust rõõmustamiseks, kuid lõpuvile kõlades tuli siiski tunnistada kalevlaste paremust. Foto: Tairo Lutter / Postimees

0:2 kaotusseisust Eesti meistrivõistluste finaalseeria kolmandale mängule vastu minnes ootasid taas vastust mitmed küsimused.

Kas Kalevi mängijatel hakkavad Rapla tuliste fännide tõttu käed värisema? Avaveerandil tabasid Kalevi mehed vaid 19st viskest vaid neli, aga otsustavatel hetkedel olid nemad kindlamad ja mingit värinat polnud.

Kas kahes esimeses kohtumises kehvasti esinenud Rapla mängujuht Domen Bratož suudab lõpuks oma mängu leida? Tabas hästi vabaviskeid, tuues sealt kümme, platsilt kaks silma. Ent eksis lubamatult palju söötudel ja visetel.

Kas Aivar Kuusmaa täidab esimese kodumänguga oma lubaduse, et Rapla võtab seerias vähemalt ühe võidu? Ei täitnud.

Kes kerkib mängu kangelaseks? Kalevi mängujuht Branko Mirkovic, kes tõi 27 silma ja püsis pikalt nelja veaga mängus ning oli ka lõpuhetkedel kindlus ise.

Kalev/Cramo võitis lõpuks kohtumise 77:74 ning asus nelja võiduni mängitavat seeriat 3:0 juhtima. Neljas kohtumine peetakse esmaspäeval taas Raplas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles