Sampras: usun, et Federer mängib veel aastaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer
Roger Federer Foto: SCANPIX

Legendaarne tennisist Pete Sampras usub, et endise maailma esireketi Roger Federeri karjäär kestab märksa kauem kui tema enda oma.

Sampras lõpetas oma karjääri 2002. aastal pärast 31-aastaseks saamist, maailma edetabelis kolmandaks langenud Federer aga saab tänavu augustis 30-aastaseks, kirjutab Tennistalk.

«Ta mängib endiselt praktiliselt igal nädalal ja see hämmastab mind,» tunnistas Sampras. «Ta on 29-aastaselt palju noorem kui mina olin, tundsin end toona natuke läbipõlenuna. Aga usun, et Roger mängib veel aastaid ja on konkurentsivõimeline.»

Sampras sõnas, et tal oli karjääri viimastel aastatel üsna raske motivatsiooni leida, ent Federeri puhul ta seda probleemi ei näe. «Kui ma paar aastat polnud ühtegi turniiri võitnud, tundsin, et sellest tuleb kiire kukkumine, olin tõsiselt hädas ja mul polnud jätkamiseks motivatsiooni,» meenutas Sampras. «Aga Roger on näljasem ja innukam kui mina olin. Muidugi on tal raske vastastega, kes on nii palju paremaks muutunud, aga usun, et ta saab hakkama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles