Kelly Sildaru võitis maineka auhinna! (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru
Kelly Sildaru Foto: EOK

Freestyle-suusataja Kelly Sildaru võitis Piotr Nurowski nimelise auhinna Euroopa parimale noorele talisportlasele. Auhinda annab välja Euroopa Olümpiakomitee.

Kelly Sildaru rõõmustas auhinna üle ja tunnistas, et ei julgenudki auhinnavõitu tegelikult oodata. «Kõik finalistid olid tugevad sportlased, ausa mängu reegleid austavad ja olümpiast unistavad ägedad noored. Seega olime tegelikult kõik võrdsed ja auhind oli mulle positiivne üllatus. Ootan juba väga olümpiahooaja algust, ees on ootamas palju põnevat ja uut!» rääkis Sildaru.

Lisaks Sildarule pääsesid finaali väärtuslikule tiitlile kandideerima Itaalia mäesuusataja Alex Vinatzer, Norra freestyle-suusataja Birk Ruud, Poola kiiruisutaja Kamila Stormowska ja Solveenia suusahüppaja Nika Kriznar.

Euroopa parima noorsportlase auhind loodi 2010. aastal Smolenski lennukatastroofis hukkunud toonase Poola Olümpiakomitee presidendi Piotr Nurowski mälestuseks. Auhinna eesmärk on julgustada noori sportlasi jätkama tippspordikarjääri ning innustada neid lugu pidama ausa mängu reeglitest ja olümpiaväärtustest. Talispordialade parim noor kuulutatakse välja teist korda.

Vaata, kuidas Sildarule auhind üle anti:

Sildaru tänusõnad:

Kelly ja Tõnis Sildaru:

Tõnis ja Kelly Sildaru
Tõnis ja Kelly Sildaru Foto: EOK
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles