Fenerbahce jõudis teist aastat järjest Euroliiga finaali

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeffery Taylor ja Ekpe Udoh
Jeffery Taylor ja Ekpe Udoh Foto: OSMAN ORSAL/REUTERS

Korvpalli Euroliiga finaalis mängivad Piraeuse Olympiacos ning Istanbuli Fenerbahce.

Teist aastat järjest Euroliiga finaali jõudnud Fenerbahce alistas poolfinaalis Madridi Reali 84:75. Fenerbahce haaras kohe mängu alguses juhtohjad ning võitis poolaja 44:34. Mängu viimasele veerandile mindi Fenerbahce 13-punktilises eduseisus. Real suutis küll viimase veerandi võita, ent pidi siiski leppima 9-punktilise kaotusega.

Fenerbahce parimana viskas Ekpe Udoh 18 punkti, võttis 12 lauapalli ning andis 8 korvisöötu. Bogdan Bogdanovic sai kirja 14, Jan Vesely ja Nikola Kalnic mõlemad 12 punkti. Kaotajate parim oli 28 punkti visanud Sergio Llull.

38 minutit mänginud Udoh oli tegi suurepärase mängu, kuid ei unustanud mängujärgses intervjuus tänada meeskonnakaaslasi. «Mängisin 38 minutit, aga see on meeskonna mäng. Ma poleks suutnud seda ilma kaaslastega,» ütles Udoh.

Fenerbahce peatreener Želimir Obradović tänas pärast mängu fänne ning andis mõista, et finaalist kujuneb tõeline lahing. «Ei mingisugust tähistamist. See oli samm, mis oli vaja astuda. Meid ootab ees raske mäng.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles