Mayweatheri ja McGregori megamatš sai järjekordse positiivse tõuke

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor ootab juba suurt lahingut Floyd Mayweather juunioriga.
Conor McGregor ootab juba suurt lahingut Floyd Mayweather juunioriga. Foto: Julio Cortez/AP/Scanpix

Sel nädalal allkirjastas MMA-staar Conor McGregor lepingu, millega ta kinnitas oma valmisolekut kohtuda poksiringis legendaarse Floyd Mayweather juunioriga. Nüüd alustas McGregor juba ka matšiks treenimist.

McGregor postitas sotsiaalmeediasse foto, mille alla kirjutas, et tegemist on treeningute esimese päevaga. Lisaks esitas iirlane avalduse Nevada spordikomisjonile sealse poksijalitsentsi saamiseks.

McGregoril on olemas poksijalitsents Californias, kuid suurduell Mayweatheriga leiaks tõenäoliselt aset Las Vegases ja seega on tal vaja luba ka Nevada osariigilt.

«Conor McGregor on esitanud avalduse saamaks endale Nevada poksijalitsents,» teatas UFC sarja boss Dana White Boxing Newsile.

White jätkab samal ajal läbirääkimisi Mayweatheri leeriga ning praegu arutatakse asju ameeriklase nõuandja Al Haymoniga.

ESPNi ajakirjaniku Brett Okamoto sõnul saavad White’i ja Haymoni läbirääkimised kokkuvõttes otsustavaks, kuid lootus matši toimumiseks olevat olemas.

40-aastane Mayweather on profina pidanud 49 matši ning need on ta kõik ka võitnud. 26 võitu on tulnud nokaudiga. 28-aastane McGregor on MMA-ringis saanud kirja 21 võitu (18 nokaudiga) ning 3 kaotust.

Erinevate ekspertide hinnangul võib matši kogutulu ulatuda kuni 500 miljoni USA dollarini. Ulmelisemate stsenaariumite puhul on räägitud isegi miljardist dollarist. See teeks sellest läbi aegade kõige kallima poksiduelli. Senine tippmark kuulub 450 miljoni USA dollariga Mayweatheri ja Manny Pacquiao duellile.

Day 1

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles