30. SEB Maijooksu võitis õdede Luikede ees Liina Tšernov (2)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
30. SEB Maijooksu võitja Liina Tšernov.
30. SEB Maijooksu võitja Liina Tšernov. Foto: Elen Valli

30. SEB Maijooksu võitis Liina Tšernov spordiklubist Jooksupartner. Eesti suurimast naiste liikumiussündmusest sai osa enam kui viisteist tuhat liikumisharrastajat.

Täna Tallinna Lauluväljakul juba kolmekümnendat korda toimunud SEB Maijooksu võitis teist aastat järjest ja üldse juba kolmandat korda Liina Tšernov spordiklubist Jooksupartner läbides seitsmekilomeetri pikkuse raja ajaga kahekümne kolme minuti ja seitsme sekundiga. Teise ja kolmanda koha võitsid Lily Luik ja Leila Luik Tartu Ülikooli Akadeemilisest Spordiklubist, jäädes võitjast maha vastavalt 19. ja 21. sekundiga.

Traditsioonilisest kevadisest tervisespordipeost sai osa üle viieteistkümne tuhande erinevas vanuses liikumisharrastaja. Seekordsel SEB Maijooksul oli esindatud üle neljasaja ettevõtte ja kollektiivi. Suurima ettevõtte karika sai teist aastat järjest Rimi Eesti Food AS, kes oli väljas 203 liikumisest lugupidava töötajaga.

Eakaim daam tänavusel Maijooksul oli 84-aastane Ingrid. Kakskümmend üheksa osavõtjat tähistasid täna oma sünnipäeva, seitseteist osalejat olid Mai-nimelised ning kõige rohkem oli osalejate seas Katrini nimelisi, tervelt 216.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles