Torino Juventus kindlustas kuuendat aastat järjest Itaalia meistritiitli

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gianluigi Buffon.
Gianluigi Buffon. Foto: LaPresse/Spada/Scanpix

Itaalia jalgpallimeister on kuuendat aastat järjest Torino Juventus. See sai selgeks voor enne käimasoleva hooaja lõppu, kui kodus alistati 3:0 Crotone.

Torino meeskonnal on nüüd neli punkti rohkem kui lähimal jälitajal AS Romal. Crotone vastu lõid Juventuse väravad Mario Mandžukic, Paulo Dybala ja Alex Sandro.

Alates 2012. aastast Itaalia jalgpalli valitsenud Juventus on nüüd läbi aegade Itaalia meistriks tulnud 33 korda. Eelmisel nädalal võideti ka Itaalia karikas ja kahe nädala pärast on Juventusel võimalik võita ka Meistrite liiga, kui finaalis õnnestub alistada Madridi Real.

Juventusega koos pääsevad Meistrite liigasse Roma ja Napoli, lahtine on vaid see, kumb neist saab teise ja kumb kolmanda koha ehk kes pääseb otse alagrupiturniirile ja kes peab enne pidama kaks kohtumist play-off'is. Euroopa liiga kohad on endale kindlustanud Lazio, Atalanta ja AC Milan.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles