Taaramäe: loodetavasti osalen Tour de France'il

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe Katjuša särgis.
Rein Taaramäe Katjuša särgis. Foto: SCANPIX

Aasta esimesest suurtuurist ehk Giro d'Italiast väsimuse tõttu eemale jäänud rattur Rein Taaramäe kirjutas oma Facebooki lehel, et on optimist ja Tour de France'il startimine on võimalik. 

«20 päeva tagasi kannatasin Romandia velotuuril, kus enesetunne oli kehv. Nüüd 3 nädalat hiljem on kindlasti küsimus, et kuidas nüüd? Vastus on selline, et trennis on kõik okei olnud, ei taha midagi ette ära sõnuda ja nii pean tõdema, et eks järgmised võidusõidud näitavad, kas ka päriselt parem olen, ise olen optimist,»kirjutas Taaramäe oma Facebooki lehel. 

Järgmisena loodab eestlane startida juba ülehomme algaval Belgia velotuuril ning juuni alguses kahel Šveitsi võidusõidul. Edasi on kõik lahti, aga Taaramäe avaldas lootust, et stardib ka Eesti meistrivõistlustel ja Tour de France'il. «Loodetavasti läheb kõik hästi,» kirjutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles