Video: profipoksija onu andis vastasele peksa ja kuulutati tagaotsitavaks

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marylandi poksimatšil läks tõeliseks löömaks
Marylandi poksimatšil läks tõeliseks löömaks Foto: YURI CORTEZ/AFP

IBFi keskkaalu poksimatši lõppedes läks inetuks rüseluseks, kui ühe poksija onu otsustas ise rusikad käiku lasta. Nüüd on ta politsei poolt tagaotsitav.

Marylandis peetud IBFi keskkaalu poksimatš Venetsueela poksija Jose Uzcategui ja USA poksija Andre Dirrelli vahel oli jõudnud kaheksandasse raundi, kui pärast raundi lõppu tähistavat kella lõi Uzcategui Dirrelli.

Venetsueela mees diskvalifitseeriti ning võidu sai ameeriklane. Dirrell leppis vastasega ära ning kõik võinuks minna hästi, kui Dirrelli onu Leon Lawson poleks märatsema hakanud. 

Samal ajal, kui Dirrelli tohterdati, lähenes Lawson Uzcateguile ning lõi teda kättemaksuks mitu korda näkku. Uzcategui viidi seejärel haiglasse, kuid mees pääses paari õmblusega. 

«See mees ligines, nagu ta tahaks vestelda Uzcategui treeneriga. Uzcategui ei vaadanud talle otsa ning Lawson kostitas teda korraliku löögiga. Uskumatu, et ta jalgadel püsis. See mees on täielik s***kott.» rääkis Venetsueela mehe mänedžer Sean Gibbons Boxingscene.com-ile.

See algatas omakorda suurema kähmluse, mille tagajärjel Lawson põgenes ning on nüüd politsei poolt tagaotsitav. Tänaseni ei teata, kus Lawson redutab.

Dirrellil oli aga teine vaatenurk. «Mul on väga kahju, mida mu onu tegi, aga ta armastab mind. Ta on minu onu, minu vennas, minu treener!» 

Uzcategui andis teada, et kavatseb matši tulemust ning juhtunut apelleerida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles