Klavan: eks püüan järgmisel hooajal paremini teha

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HEA KOOSTÖÖ: Eesti koondise kapten Ragnar Klavan (vasakul) koos Liverpooli peatreeneri Jürgen Klopiga.
HEA KOOSTÖÖ: Eesti koondise kapten Ragnar Klavan (vasakul) koos Liverpooli peatreeneri Jürgen Klopiga. Foto: Frank Augstein/AP/Scanpix

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani sõnul pole hooaja järel midagi kurta. Klavani koduklubi Liverpool lõpetas Inglismaa kõrgliiga neljanda kohaga, mis tagas neile ka pääsu Meistrite liigasse. 

Arvan, et meil oli hea hooaeg. Eks hooaja alguses oligi peamine eesmärk Meistrite liiga ja neljanda koha saime kätte. Selle koha pealt on hea hooaeg,»ütles Klavan ETV spordisaatele.

Klavani kontole jäi esimesel Inglismaa kõrgliiga hooajal 20 liigamängu, viis mängu kahes erinevas karikasarjas ja üks värav. «Oli okeilt mänguaega. Muidugi alati tahad rohkem, aga samas olid häid mänge, oli halvemaid mänge ja paar pisivigastust, mis tulid võib-olla halval ajal. Üldjoontes rahuldav,» arvas ta.

«Eks püüan järgmine hooaeg paremini teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles