Mängu astub ka Anthony Joshua – ees ootab läbi aega kõige vingem poksiõhtu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony joshua (valgetes pükstes) heitlemas Vladimir Klitškoga.
Anthony joshua (valgetes pükstes) heitlemas Vladimir Klitškoga. Foto: Peter Cziborra/REUTERS/Scanpix

Poksifännid ootavad pikisilmi, millal kuulutatakse lõpuks ametlikult välja Floyd Mayweather juuniori ja Conor McGregori poksimatš. Praeguseks on McGregor juba lepingule allakirja andnud. Nüüd peetakse läbirääkimisi Mayweatheriga. Ameeriklast on mõjutama asunud ka üliraskekaalu suurim äss Anthony Joshua.

Mayweather ja Joshua astusid lõppenud nädalavahetusel koos fännide ette ning jagasid autogramme. Ürituse käigus teatas Joshua aga Mayweatherile, et ta sooviks legendaarse ameeriklasega koos ühel poksiõhtul üles astuda, vahendab Sportsmail.

Nimelt usub Joshua, et Mayweatheri ja McGregori vastasseis oleks nii kõva sõna, et ta ei saaks mingil juhul sellest kõrvale jääda.

Praeguse seisuga võiks Joshua järgmisena taas kohtuda Vladimir Klitškoga. Ühtegi ametlikku kinnitust ei ole sellele veel aga tulnud.

«Kaasa ka mind sellesse poksiõhtusse. Olen valmis ringi tulema ka õhtu eelviimases matšis,» viitas Joshua tõsiasjale, et Mayweatheri ja McGregori duell oleks sellisel juhul kindlasti õhtu peamatš. «Sellest tuleks legendaarne õhtu. See läheks ajalukku.»

Kui McGregor on juba allkirjastanud lepingu ja valmis Mayweatheriga kohtuma, siis ka ameeriklane teatas lõppenud nädalavahetusel, et ta oleks matšist tõeliselt huvitatud.

«McGregor on ainus mees, kes suudaks mind poksiringi tagasi meelitada,» teatas 2015. aastal profikarjäärile joone alla tõmmanud Mayweather. «See on 100 protsenti kindel. See on ainus matš, millel ma näen mõtet. Olen kõik muu juba saavutanud. Kas sellest saab minu viimane takistus, millest tuleb üle ronida?»

Praeguseks on McGregor alustanud juba matšiks treenimist ja teinud sellekohaseid postitusi ka sotsiaalmeediasse.

40-aastane Mayweather on profina pidanud 49 matši ning need on ta kõik ka võitnud. 26 võitu on tulnud nokaudiga. 28-aastane McGregor on MMA-ringis saanud kirja 21 võitu (18 nokaudiga) ning 3 kaotust.

Erinevate ekspertide hinnangul võib matši kogutulu ulatuda kuni 500 miljoni USA dollarini. Ulmelisemate stsenaariumite puhul on räägitud isegi miljardist dollarist. See teeks sellest läbi aegade kõige kallima poksiduelli. Senine tippmark kuulub 450 miljoni USA dollariga Mayweatheri ja Manny Pacquiao duellile.

Solid work today. Sign your end Floyd or you are just a mouth.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles