Terry ja Chelsea täitsid ettearvatava lükkega nii mõnegi jalgpallisõbra taskud

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Terry
John Terry Foto: Xinhua/Xinhua/Sipa USA

Londoni Chelsea legendaarne keskkaitsja vahetati oma viimases mängus Chelsea eest väljakult minema 26. minutil. Sama number kaunistas aastaid ka Terry mängusärki. Mitmed kihlveokontorid pakkusid võimalust ennustada Terry täpne väljavahetamishetk ning BBC andmetel võideti täpse pakkumise korral tuhandeid naelu.

Kuigi endine tippmängija Alan Shearer tõstatas BBC eetris küsimuse, kas antud tegu ei võiks äratada teatud organisatsioonide tähelepanu, pole Inglismaa jalgpalliliit ega Premier League’i juhtunud kommenteerinud.

Ühe kihlveokontori sõnul teenis nende klient 25 naela suuruse panuse tagasi 100-kordselt. Tegelikult läks mänguprotokolli kirja, et Terry vahetati välja 28. minutil, kuid vahetus planeeriti tegelikult 26. minutile. «Ilmselgelt oli see plaanitud 26. minutile, seega maksame me raha välja,» ütles kihlveokontori kõneisik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles