WRC-sarja täht: sain end lõpuks liikuma

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hayden Paddon kihutamas Portugali rallil.
Hayden Paddon kihutamas Portugali rallil. Foto: Neis/ Eibner-Pressefoto/imago/Eibner/Scanpix

Eelmisel hooajal autoralli MM-sarjas kokkuvõttes 4. koha saavutanud ning Argentina ralli võitnud Hayden Paddon on sel aastal olnud pidevalt ebaõnne küüsis. Siiski usub Paddon, et karjääri madalpunkt on ületatud ja paremad ajad ootavad ees.

Paddoni parimaks kohaks sel hooajal on Mehhikos saavutatud 5. koht, MM-sarja üldarvestuses on ta alles 8. positsioonil. Viimati toimunud Portugali rallil hoidis Paddon küll vahepeal ka liidrikohta, kuid lõpuks pidi ta ikkagi võistluse katkestama, kirjutab Autosport.

Portugali ralli eel tunnistas Uus-Meremaalt pärit piloot, et ta on karjääri madalpunktis, kuid lõppenud nädalavahetusega suutis ta sealt enda sõnade kohaselt välja ronida.

«Tegime võistluseelsel testil palju muudatusi. Tundsin, et olen nüüd autoga justkui üheks saanud. Asjad toimisid,» rääkis Paddon, kes noppis nädalavahetusel neljal kiiruskatsel esikoha. «Tundsin niimoodi sel hooajal esmakordselt.»

«Meeskond lubas, et nad saavad auto korda. Nad said sellega hakkama ning neile selle eest kiitus,» lisas Paddon, et esmakordselt toimisid seadistused soovitult.

Portugali rallil said Paddonile saatuslikuks auto elektriprobleemid. Paddoni kaardilugejaks oli viimasel etapil Seb Marshall, kes asendas puusavigastusega hädas olnud John Kennardit. See muutus võib nüüdsest juba püsivaks muutuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles