Video: Curry vedas Warriorsi 12. võiduni ja NBA finaalidesse

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golden State Warriors on NBA läänekonverentsi meistrid. Kellega kohtutakse suures finaalis?
Golden State Warriors on NBA läänekonverentsi meistrid. Kellega kohtutakse suures finaalis? Foto: Eric Gay/AP/Scanpix

Golden State Warriorsi hoog korvpalliliigas NBA on hirmuäratav. Mitte ainult ei mängita juba kolmandat aastat järjest meistritiitlile, aga seekord läbiti eelmised play-off-ringid ilma ühegi kaotuseta. San Antonio Spurs alistus läänekonverentsi viimases finaalmatšis 129:115.

Matši staariks kerkis (nagu ikka) Warriorsi tagamängija Stephen Curry, kes tõi lõpuks 36 punkti – neist viis tabavat kaugviset, millega tõusis play-offide ajaloos viiendaks, mööda Kobe Bryantist – andis kuus resultatiivset söötu ja noppis viis lauapalli. Kevin Durant lisas 29 silma ja 12 lauapalli. Sarnaselt Portlandi ja Utah meeskondadega ei saanud Spurs Warriorsilt kätte ainsatki mängu.

«On suurepärane olla kahe viimase meeskonna seas. Eks näis, kuidas (finaalis) läheb,» võttis Durant ESPNile 12mängulise võitudeseeria kokku. Tema ja Curry tandem on olnud play-offis lihtsalt hirmuäratavas hoos. «Oleme harjunud kokku mängima. Kui ma vigastada sain ja 20 mängust kõrvale jäin, see võttis selle sujuvuse. Nüüd, kui play-offid käivad ja me paar võitu oleme kätte saanud, siis on meievaheline keemia aina paremaks läinud. Järgmistes mängudes on meil seda veelgi enam vaja, vahet pole, kellega kohtume.»

Idakonverentsi finaalseeria neljandas matšis kohtuvad täna õhtul Boston Celtics ja Cleveland Cavaliers. Cavs on mängudega ees 2:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles