Inglismaa koondislane pakkus Manchesteri terroris kannatanuile ulualust

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hädalistele avasid oma uksed ka Manchesteri hotellid.
Hädalistele avasid oma uksed ka Manchesteri hotellid. Foto: OLI SCARFF/AFP/Scanpix

Manchester Arenal Ariana Grande kontserdi järel toimunud pommiplahvatuses hukkunute arv on kasvanud 22 inimeseni, kelle seas on ka lapsi. Tragöödia kõrval jutustatakse aga juba liigutavaid lugusid lihtsatest inimestest, kes hädas ligimestele abi pakkusid

Et kontsert lõppes hilisõhtul ning kaasnenud plahvatus tõi kaasa paanika ja liikluskaose, ei jõudnud paljud inimesed möödunud ööl koju. Manchesteri südalinna elanikud avasid seepeale oma kodud: sotsiaalmeedias levima hakanud #RoomForManchester märksõna abil pakkusid paljud lihtsad inglased hädas inimestele võimalust öö nende kodudes mööda saata.

Teiste seas kuulus abipakkujate sekka ka Danny Solomona, Uus-Meremaalt pärit ragbimängija, kes igapäevaselt kuulub Sale Sharksi meeskonda. Äsja esimest korda Inglismaa koondisesse kutsutud Solomona kirjutas Twitteris: «Kui kellelgi pole jätkuvalt kohta ja vajab paika, kus ööd veeta, kirjutagu mulle otse.» Mehe ja tema modellist tüdruksõba lahkus on spordimaailmas saanud üleüldise kiidu osaliseks, vahendab stuff.co.nz.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles