Kas Kullamäelt võtab ohjad üle Vene?

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe 11 aastat Tartus said läbi.
Gert Kullamäe 11 aastat Tartus said läbi. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Taru Ülikooli korvpallimeeskonna kauaaegne peatreener Gert Kullamäe ei jätka uuel hooajal Emajõelinnas. Märgid Tartus 11 aastat mängijana ja seejärel treenerina tegutsenud Kullamäe lahkumisest olid õhus juba mõnda aega. Sellele viitas ka mees ise pärast poolfinaalseeriat, kui jäädi alla Rapla Avis Utilitasele, kuigi tal oli leping klubiga veel kaheks hooajaks.

Kellest saab Kullamäe mantlipärija? Eesti tuntumatest treeneritest ei olnud lõppenud hooajal kuskil peatreenerina tegevad Priit Vene, Indrek Ruut ja Üllar Kerde. Mõni korvpallisõber tahaks meeskonda juhendamas näha praegust abitreenerit Toomas Kandimaad või Raplat juhendanud Aivar Kuusmaad.

Postimehe andmeil on peamine kandidaat uue peatreeneri kohale Priit Vene, kellega läbirääkimisi peetakse. Venet on Tartuga seostatud varemgi. Ta töötas mitu aastat Leedus Kaunase Žalgirise juures, ent pole kodumaale naastes siiani peatreenerina tegev. Küll on ta kaasatud U16 noortekoondise juurde. Vene jäi eile Postimehele kättesaamatuks.

Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi juhatuse esimees Harry Lemberg ei soovinud teemat täpsemalt kommenteerida, öeldes vaid, et uue peatreeneri osas pole veel otsust langetatud.

Venega suhtlemist ta ei kinnitanud ega lükanud ka ümber. «Selle kohta tuleb õigel ajal vastav teade. Ma ei hakka mingit müra sellega tekitama ja see on kõige korrektsem nende suhtes, kellega me läbirääkimisi pidama hakkame,» sõnas Lemberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles