Vassiljev kandideerib Poolas hooaja parima poolkaitsja tiitlile

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev (vasakul) Jagiellonia meeskonnakaaslastega tähistamas järjekordset väravat.
Konstantin Vassiljev (vasakul) Jagiellonia meeskonnakaaslastega tähistamas järjekordset väravat. Foto: Jagiellonia Białystok/Facebook

Poola kõrgliiga eelmise aasta parimaks ründavaks poolkaitsjaks valitud, tänavuse hooaja esimese poole parimaks mängijaks valitud, põhihooaja sümboolsesse koosseisu mahtunud ja veel mitmeid tunnustusi saanud Konstantin Vassiljev on üks kolmest nominendist Ekstraklasa kogu hooaja parima poolkaitsja tiitlile.

Sel hooajal Bialystoki Jagiellonia eest 13 väravat ja 13 resultatiivset söötu andnud Vassiljev on 26 resultatiivsuspunktiga liiga vaieldamatult parim mängumees. Teisena on 21 tabamusega seotud hetke suurim väravakütt Marcin Robak Poznani Lechist, kel on 18 värava kõrval 3 väravasöötu, vahendab Soccernet.

Lisaks eestlasele nomineeriti tema  võistkonnakaaslane Jacek Goralski ja Varssavi Legia mängumees Vadis Odjidja-Ofoe. Võitja teatakase 5. juunil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles