San Antonio Spurs sai viienda järjestikuse kaotuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
San Antonio Spursi mängijad (vasakult) George Hill, Tim Duncan ja Manu Ginobili vaatavad pingilt, kuidas nende meeskond kaotusseisu jääb.
San Antonio Spursi mängijad (vasakult) George Hill, Tim Duncan ja Manu Ginobili vaatavad pingilt, kuidas nende meeskond kaotusseisu jääb. Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA liider San Antonio Spurs sai juba viienda järjestikuse kaotuse, kui möödunud ööl jäädi tasavägise mängu järel koduplatsil alla Boston Celticsile 107:97 (49:49). Spursi jaoks on tegemist viimase 14. aasta pikima kaotuseseeriaga.

San Antonio, kelle rivistuses jooksis taas platsile ka vigastusest tervenenud Tim Duncan, juhtis veel 5,57 enne kolmanda veerandaja lõppu 67:63, kuid lasi siis vastasel teha 14:0 spurdi, mis põhimõtteliselt otsustas ka mängu saatuse, vahendab basket.ee.

Väga head visketabavust (mängust 54%) näidanud Celticsi parimaks kerkis Rajon Rondo, kes tõi 22 punkti ja 14 tulemuslikku söötu. Paul Pierce lisas võitjate kontosse 21 silma ja 11 lauapalli.

Kaotajate parimaks tõusis 23 punkti visanud Tony Parker. Neljamänguliselt vigastuspausil naasnud Tim Duncan lisas 20 silma ja 13 lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles