Piltuudis: operatsiooni edukalt läbinud Kangert tänas haiglavoodist fänne

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert
Tanel Kangert Foto: Tanel Kangert/Facebook

Itaalia velotuuri 15. etapil kukkunud Tanel Kangert (Astana) postitas sotsiaalmeediasse endast haiglavoodis tehtud foto ning tänas fänne toetavate sõnumite eest.

Kangert murdis kukkumise järel parema küünarliigese piirkonnas õlavarreluu ning nihestas paremat õlaliigest. Vigastus on sedavõrd tõsine, et sel hooajal 30-aastast eestlast enam võistlemas ei näe.

«Tänan teid kõiki heade soovide eest. Operatsioon Brescia haiglas läks hästi. Suur tänu doktor Flavio Terragnolile. Nii pea, kui tagasi ratta selga saan, kasutan seda erilist pudelit ning naasen isegi tugevamana,» kirjutas Kangert postituse juurde, kus hoiab käes hukkunud meeskonnakaaslase Michele Scarponi mälestuseks tehtud joogipudelit. Astana jalgrattameeskond võttis erikujundusega pudelid kasutusele just täna sõidetud Itaalia velotuuri 16. etapiks. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles