Kullamäe meenutab emotsionaalses intervjuus unistust, mis jäi täitmata

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe
Gert Kullamäe Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tartu ülikooli korvpallimeeskonnaga 11 aastat seotud olnud Gert Kullamäe teatas, et lahkub meeskonna peatreeneri kohalt. Klubi pressiteenistusele antud videointervjuus meenutas Kullamäe muuhulgas talle enim meelde jäänud hooaega.

«Mul jääb kõige eredamalt meelde hetk, kus ma olin peatreener ning mul oli võimalus viia meeskond FIBA liigas nelja parema hulka. See oli mu meeletu unistus. Mängijana ma sain selle võimaluse – väikse Tartu meeskonnaga pääsesime eurokarikas nelja parema hulka. Võime vaielda, kui kõva see liiga on, aga see oli märgilise tähendusega,» meenutas Kullamäe hooaega 2007/2008.

«Mu suur unistus oli seda korrata peatreenerina. Olin nii kuradima lähedal, samas nii kuradima kaugel. Hiljem pole mul paremat võimalust tekkinud ning, nagu elu näitas, selle meeskonnaga ei tekkinudki. Kõik need Eesti meistritiitlid või hõbedad – neid ei saa emotsioonina võrrelda sellega, mis võimalus mul oli,» jätkas Kullamäe meenutusi.

Tartu pääses hooajal 2013/2014 eurosarjas küll veerandfinaali, ent pidi mängudega 2:1 ungarlaste Szolnoki paremust tunnistama. «Mäletan seda aurat nii hästi. Kodus võitsime, väljas kaotasime ja oli otsustav mäng. Janar Talts helistas mulle kell 16.30 ja ütles, et on palavikus. Selline tunne oli, et kõik kukkus kokku. Janar oli mees, mängis selle mängu ära, aga me ei võitnud seda mängu. Sellised hetked tulevad meelde,» jätkas Kullamäe.

Kuula, mida Kullamäe veel enda Tartu ajast rääkis:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles