Euroopa liiga finaali kaotus läheks ManU-le maksma 60 miljonit eurot

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi peatreeneril Jose Mourinhol puudub Euroopa liiga finaalis ruum libastumiseks.
Manchester Unitedi peatreeneril Jose Mourinhol puudub Euroopa liiga finaalis ruum libastumiseks. Foto: Matt McNulty/Sportimage/PA Images/Scanpix

Jalgpalli Euroopa liiga finaalis on Manchester Unitedil mängus rohkem kui ainult tiitel. Võidu korral tagaks ManU endale tulevaks hooajaks koha Meistrite liigasse. Lisaks tähendaks võit suurt rahalist boonust.

Briti meedia on välja arvutanud, et võidu korral teeniks ManU erinevate võidupreemiate ja sponsorite poolt makstavate summadena umbes 145 miljonit eurot. Kaotuse korral teeniksid nad aga umbes 85 miljonit eurot.

Seega mängib ManU sisuliselt 60 miljoni euro peale, kuid ka see ei ole veel kõik. Manchesteri klubi soovib suvel meeskonda täiendada taas mitme staariga, kuid reaalsuses on paljud tähed valmis meeskonnaga liituma ainult juhul, kui ManU mängib tuleval hooajal Meistrite liigas.

Nii on ManU sihtmärkideks praegu Antoine Griezmann ja James Rodriguez. Samamoodi soovitakse tõenäoliselt jätkata koostööd Zlatan Inrahimoviciga. Kõige selle saavutamiseks on vaja jõuda aga Meistrite liigasse.

Euroopa liiga finaal.
Euroopa liiga finaal. Foto: Pm
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles