Video: ManU fännid lubavad Zlatanile oma naistega vahekorda astuda

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic poseerimas ManU fännide läheduses pärast Euroopa liiga võitu.
Zlatan Ibrahimovic poseerimas ManU fännide läheduses pärast Euroopa liiga võitu. Foto: twitter

Manchester Unitedi jalgpalliklubi võitis ajaloos esimest korda Euroopa liiga, kui alistas finaalis 2:0 Amsterdami Ajaxi ning kindlustas tänu triumfile järgmiseks hooajaks koha Meistrite liigas.

Raske põlvevigastuse tõttu kogu Stockholmis toimunud kohtumise meeskonna pingil veetnud ManU ründestaar Zlatan Ibrahimovic kargas karkudest hoolimata lõpuvile kõlades väljakule, et võitu koos meeskonnakaaslastega tähistada.

Lisaks poseeris 35-aastane rootslane Punaste Kuradite fännide juures plakati taustal, millel seisis sõnum «Zlatan, ära lahku (Manchester Unitedi klubist – toim) ning sa võid astuda minu naisega vahekorda».

Kuna hiljuti tehti Ibrahimovicile Ameerikas põlveoperatsioon, siis niipea tema naasmist jalgpalliväljakule oodata ei ole. Lisaks lõpeb tänavusel hooajal ManU eest kõigi sarjade peale 28 väravat löönud vanameistril suvel Inglismaa klubiga leping. Kas ja kus mees karjääri jätkab, seda näitab aeg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles