Neljandalt seljaoperatsioonilt naasnud golfiäss tunneb end taas inimesena

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods.
Tiger Woods. Foto: Danny Lawson/PA Wire/PA Images/Scanpix

Kõigi aegade parim golfimängija, 14 suurturniiri võitnud Tiger Woods ütles pärast neljandat seljaoperatsiooni, et pole end «niivõrd hästi tundnud juba aastaid», kuid märkis seejuures, et ei kiirusta tippkonkurentsi naasmisega.

41-aastane ameeriklane naasis golfiväljakutele mullu detsembris pärast 15 kuud kestnud vigastusperioodi, kuid pidi peagi järjekordsete seljaprobleemide tõttu veebruaris kõrvale astuma ning minema taas operatsioonile, kirjutab BBC. Mees kavatses uuesti võistluskarusselli naasta aprillis, et tähistada 20. aastapäeva möödumist oma esimesest Mastersi turniirivõidust, kuid tulutult. «Tahan taas mängida profitasemel golfi kunagi tulevikus,» unistab Woods.

«Praegu on mu ainus eesmärk tegeleda taastusraviga ning olla arstide jälgimise all. Olen keskendunud lühiajalistele sihtidele,» rääkis ta. «Operatsioonist on möödunud veidi üle kuu ning raske on kirjeldada, kui hästi ma end tunnen. Sellist tunnet pole olnud aastaid. Õnneks olen praegu pikaajalises prognoosis heas seisus, mida kinnitasid nii minu kirurg kui ka füsioterapeut. Ma kõnnin ja teen oma harjutusi, samuti toon lapsed koolist koju,» rääkis Woods. «Pole vaja kiirustada, võtan päev-päevalt,» lisas ta.

«Samas tahan öelda selgelt välja, et soovin taas mängida professionaalset tennist.»

Woods pole võitnud ühtegi turniiri alates 2013. aastast, viimane triumf suurturniirilt pärineb aga juba aastast 2008.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles