Selver jätkab välismaalasteta ja uue treeneriga

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selver - Tartu Bigbank.
Tallinna Selver - Tartu Bigbank. Foto: Tairo Lutter

Klubihooaja lõpus tekkisid kuuldused, et taas Eesti meistriks tulnud Tallinna Selverit võivad ees oodata suured muudatused nii mängijate osas kui treeneripingil. Selveri vaid 33-aastane, ent treenerina kogenud peatreener Rainer Vassiljev pole kunagi saladust teinud, et tahaks end piiri taga proovile panna. Selveriga sai tema leping läbi ja tänase päeva seisuga loodab ta välismaale siirduda.

Piiri taha siirdub 20-aastane nurgaründaja Karli Allik, kes asub mängima Saksamaa kõrgliigas ja ehk ka teine nurgamees, 21ne Oliver Orav. Kindlasti ei jätka Selveris seal kolm hooaega pallinud diagonaalründaja Lincoln Williams.

Klubi president Mihkel Roosme sõnul soovitakse aga senine eestlastest tuumik säilitada. Tuleval hooajal tahab klubi ilma ühegi leegionärita läbi ajada. Ka eurosarjas tehakse vaheaasta.

«Proovime säilitada senise eestlastest tuumiku lepingud. Mai lõpus saab nimeliselt öelda, kes jätkavad, kes tulevad või lähevad. Tahame tuua uue põlvkonna noori mängijaid meistriliigasse. Ja püüame enda poolt kaasa aidata, et peatreener Vassiljev leiaks töökoha piiri taga,» sõnas Roosme.

Vassiljevi asemele on plaanis värvata samuti nooremapoolne juhendaja. «Keegi, kel pole veel väga palju kogemusi, ent kel võiks olla võimalus,» jättis Roosme uue võimaliku juhendaja nime veel saladuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles