Video: Ragnar Klavani debüütmäng valiti Liverpooli hooaja parimaks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexis Sanchez võtab mõõtu Ragnar Klavaniga.
Alexis Sanchez võtab mõõtu Ragnar Klavaniga. Foto: Tim Ireland/AP

Liverpooli jalgpalliklubi järjestas lõppenud hooaja kõige paremad mängud. Parimaks valiti Ragnar Klavani Inglismaa kõrgliiga debüütmäng, kus Liverpool alistas Arsenali 4:3. 

Kõnealuses mängus jäi Liverpool avapoolajal 0:1 taha, kuid viigistas tänu Philippe Coutinho täpsele karistuslöögile poolaja lõpusekunditel. Teise poolaja alguses asuti koguni 4:1 juhtima, ent lubati siis Arsenalil kahe tabamusega mängu uuesti pinge tuua. Otsustavatel hetkedel suutis Liverpool kaitse kindlana hoida ning kirjutaski Premier League’i avavoorust endale tabelisse võidupunktid.

Inglismaa meedia polnud pärast mängu Eestlase vastu kitsi ning nimetas ta Liverpooli parimaks keskkaitsjaks. «Ta näitas head kiirust ning tugevust, mängides teisel poolajal Sanchezi üle. Eestlane näitas, et enne järgmist mängu on temal kõige vähem muresid,» kiitis This is Anfield Klavanit.

Klavan ise nimetas mängu hullumeelseks. «Inglismaa kõrgliiga on maailmas üks parimaid ning mängida avamängu sellise kaliibriga meeskonna vastu, nagu Arsenal, on tõeline tipptase. Pealtvaatajate jaoks oli tegu kindlasti vaatemängulise kohtumisega, ent meil olid nii halvad kui ka head hetked,» jätkas eestlane.

«Võitmine oli eriline tunne, kuid keskkaitses mängides ei saa rahule jääda, kui sinu seljataha lüüakse kolm väravat. Loomulikult keskendume treeningul kaitsetegevuse arendamisele ning koostööle, sest parandada on meil palju,» tunnistas Klavan.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles