Kosovo oli nii nõrk, et eestlastel hakkas neist väljakul kahju

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti - Kosovo. Kuigi vastane oli nõrk, oli Eesti mängu vaatama tulnud umbes 600 inimest.
Eesti - Kosovo. Kuigi vastane oli nõrk, oli Eesti mängu vaatama tulnud umbes 600 inimest. Foto: Tairo Lutter

VÕRKPALL. Eesti vollemehed kohtusid MM-valikturniiril viimaste aastate nõrgima vastasega: Kosovo alistati 3:0. Geimides said vastased vastavalt 13, 15 ja 7 punkti. Eesti mängijad ütlesid, et nii nõrka vastast pole nad veel näinudki. Olnud lausa raske täisjõuga lüüa, sest vastasest hakkas lihtsalt kahju.

«Kui tühi võrk ees on, siis üritad ikka pehmemalt lüüa, mitte täiega panna. Hakkas küll kahju neist,» tunnistas 10 punkti toonud Renee Teppan. Teppan on Austria liigas Hypo Tiroli ridades saanud sarnase kogemuse: liiga ülejäänud võistkonnad olid tasemelt tunduvalt nõrgemad. «Aga päris sellist asja polnud ka seal, et geimis seitse punkti saadakse. Koondisekarjääris kindlasti kõige nõrgem vastane,» lisas Teppan.

Andres Toobal lisas, et selliseks mänguks on end raske kokku võtta. «Õnneks suutsime teatud taset hoida. Selliseks mänguks pole lihtne valmistuda. Ja mängus teevad nad nii ebastandardseid lahendusi, et raske on,» sõnas Toobal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles