Portugali ralli eel üllatava otsuse teinud Östberg võib ka edaspidi rehvitootjate vahel pendeldada

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mads Östberg kihutamas Argentina rallil.
Mads Östberg kihutamas Argentina rallil. Foto: DIEGO LIMA/AFP/Scanpix

WRC rallisõitja Mads Östberg võib järgnevatel rallidel hakata pendeldama DMACKi ja Michelini rehvide vahel.

Erameeskonna Ford Fiestaga sõitev Östberg tuli Portugali ralli eel välja üllatava teatega – ta vahetas sisuliselt viimasel minutil Michelini rehvid DMACKi vastu. Kuna Östberg jäi rehvivalikuga rahule, otsustas ta, et võib ka tulevikus DMACKi kasuks otsustada. Võib-olla juba Sardiinia rallil.

Kuigi Östbergil purunes Portugalis ka rehv, ei süüdista ta selles DMACKi. «Rehve ma küll selle nõmeda ralli pärast ei süüdista. Rehvitootja muutmine oli suur otsus ning kui kõik oleks hästi läinud, oleksin praeguse vormiga tipus olnud,» ütles Östberg.

Östbergi ajendas DMACKi rehvid valima Argentina ralli, kus Elfyn Evans näitas suurepärast kiirust ning oli lähedal ka rallivõidule. «Ega mul polnud õrna aimugi, millised need rehvid on, seega otsustasin neid esmaspäevasel testil katsetada ning tunne oli hea. Ka majanduslikult oli tegu mõistliku otsusega. Argentinas oli Elfynl rehvide tõttu eelis, kuid ma ei ütleks, et see eelis ka Portugalis välja mängis,» jätkas Östberg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles