WTA tegi Anett Kontaveidile suure komplimendi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Andres Kudacki/AP/SCANPIX

Naiste tennise maailma katuseorganisatsioon WTA tegi sel nädalal algavate Prantsusmaa lahtiste eel suure komplimendi Eesti esireketile Anett Kontavedile.

WTA avaldas enda sotsiaalmeediakanalites video Kontaveidist, kus oli numbriliselt ära toodud eestlanna selle hooaja edenemine maailma edetabelis.

Praeguseks on Kontaveit kerkinud tabelis 52. positsioonile ning hooaja jooksvas pingereas on ta koguni 26. positsioonil. Selle pealt postitaski WTA eestlannast video ning küsis, kas tegemist on tulevase maailma TOP20 mängijaga.

Kui Kontaveit kerkiks maailma edetabelis 20 parema sekka, siis tõuseks ta sarnastesse kõrgustesse Kaia Kanepiga. Kanepi paiknes parimal juhul WTA tabelis koguni 15. positsioonil (2012. aasta 20. augustil avaldatud tabelis).

Prantsusmaa lahtiste eel on Kontaveit saanud kiitust mitmelt poolt. Sel nädalal on eestlannat tunnustanud ka mainekas USA spordiajakiri Sports Illustrated ning Suurbritannia päevaleht The Telegraph.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles