Kukkumise järel haiglasse viidud Rossi paraneb jõudsalt

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valentino Rossi.
Valentino Rossi. Foto: Stiefel /Eibner-Pressefoto/imago/Eibner/Scanpix

MotoGP sõitja Valentoni Rossi sattus eile kukkumise järel haiglasse ning vigastas enda kõhtu ja rinnakorvi. Õnneks näitab 38-aastane itaallane kiireid paranemismärke ning võib juba täna haiglast välja saada.

Rossi sai vigastada Cavallara Cross Club’i ringrajal toimunud treeningu käigus. Kukkumise järel viidi vanameister koheselt haiglasse ning ta on siiani arstide järelevalve all.

«Valentino ütles arstidele, et tunneb võrreldes eilsega vähem valu. Järgneva 12 tunni jooksul antakse talle jätkuvalt valuvaigisteid, samuti tuleb tal läbida veel rutiinsed testid. Kui testide tulemused on positiivsed, võib ta juba täna haiglast välja pääseda,» teatas Rossi tööandja Yamaha pressiteate vahendusel.

MM-sarja üldarvestuses hoiab Rossi viie etapi järel üldarvestuses 3. kohta, liidripositsioonil olevast Maverick Vinalesist jääb itaallane maha 23 punktiga.

Läbi aegade üheks paremaks mootorratturiks peetav Rossi on karjääri jooksul võitnud üheksa MM-tiitlit. Seitse esikohta on ta saavutanud MotoGP sarjas. Viimati krooniti ta maailmameistriks 2009. aastal. Kolmel viimasel hooajal on ta lõpetanud aasta 2. kohaga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles