Tenniseekspert: ühe eesmärgi on Kontaveit juba täitnud

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Anett Kontaveit vallutab Pariisi?
Kas Anett Kontaveit vallutab Pariisi? Foto: Instagram/Anett_Kontaveit

​«Tere, Pariis!» teatas Eesti esireket Anett Kontaveit rõõmsalt kaks päeva tagasi oma Instagrami kontol. Pärast väikest puhkepausi kodusel Eestimaal valmistub äsja maailma edetabelis 52. kohale tõusnud eestlanna Prantsusmaa lahtisteks tennisemeistrivõistlusteks. Eilse loosimise järel selgus, et juba teises ringis võib Kontaveit taas kohtuda tiitlikaitsja Garbine Muguruzaga.

Kontaveit on pärast edukat Rooma tenniseturniiri tõusnud nii tenniseekspertide kui ka fännide valvsa pilgu alla. Nii mainekas spordiajakirjas Sports Illustrated, Briti väljaandes The Telegraph kui ka WTA koduleheküljel kiita saanud Eesti esitennisist on kerkinud Prantsusmaa lahtiste eel mustaks hobuseks ning Eesti tenniseeksperdi Margus Uba sõnul võib see enesekindlale Kontaveidile vaid tuult tiibadesse lisada.

Etem loos kui mullu

Eelmisel aastal kohtus toona 80. kohta hoidnud Kontaveit loosi tahtel Roland Garros’ avaringis Venus Williamsiga ning kuigi lahing oli vägev, kaotas talle kahes setis 6:7(5), 6:7(4). Seekord on loos esialgu veidi armulisem, sest 21-aastane Kontaveit kohtub avaringis 29-aastase rumeenlanna Monica Niculescuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles