Tour of Estonial avaetapi võitnud Lauk: ma ei olnud koondise esimene valik

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Patrick Lauk (vasakul).
Karl Patrick Lauk (vasakul). Foto: Tarmo Haud

Tour of Estonia avaetapi võitis täna Karl Patrick Lauk. Pärast triumfi tõdes Eesti koondislane, et tegelikult oli meeskonna esinumber Mihkel Räim.

«Ma ei olnud kindlasti Eesti koondise esimene valik, kes etapivõitu püüdma saadetakse, kuna Mihkel oli meil hooaja alguse vormi põhjal esinumber. Aga tunne oli täna tõesti üpris hea ja lõpuspurdiga läks õnneks,» rääkis Lauk võistlusjärgselt. «Tegelikult on sprinteril omadus aru saada, kui ollakse teistest üle ning täna jõudsin sellisesse olukorda, kus seda tundsin. See näitab, et seis pole sugugi halb,» lisas ta.

Enne sõitu velotuuri suurfavoriidiks peetud Räim sai avaetapil viienda koha. «Täna läks punt võrreldes eelmiste aastatega üllatavalt juppideks, mis teeb tuuri homme väga põnevaks. Vaatame, mis laupäeval saab, aga arvan, et meil on küllaltki head šansid,» ütles Räim.

Homme lõppeb Tour of Estonia Tartu GP-ga, mis sõidetakse Tartu linnatänavetel 9,6 km pikkusel ringil. Kokku läbitakse 18 ringi kogupikkuses 172,8 km.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles