Pussitamisest taastuv Kvitova jagas fännidega rõõmusõnumit

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petra Kvitova
Petra Kvitova Foto: Jorge Guerrero/AFP

Detsembris oma kodus ootamatu noarünnaku ohvriks langenud Petra Kvitova naaseb Prantsusmaa lahtistel tenniseväljakutele, kui kohtub loosi tahtel avaringis Julia Boserupiga. Tšehhitar kinnitas WTA koduleheküljele, et tema käsi enam ei valuta.

Detsembris tungis Kvitova Prostejovis asuvasse kodusse noaga mees ja pussitas tšehhitari, vigastades tema vasaku käe kõõluseid ja närve. Kuna Kvitova on vasakukäeline, hinnati tema vigastuspausi pikkuseks esialgu vähemalt pool aastat, kuid kahekordne Wimbledoni võitja osaleb juba Prantsusmaa lahtistel.

Kvitova rääkis WTA koduleheküljele, et tema käes pole veel piisavalt jõudu, kuid jagas rõõmusõnumit, et valus tal pole.  «Mu käsi ei valuta, aga kuna ma pole võistlusolukorras veel olnud, siis ma ei tea, kuidas end mängides tunnen.»

Tema treener Jiri Vanek lisas, et pole suurema tahtejõuga sportlast kohanud. «Mind üllatas, kui hästi ta on vastu pidanud ning kui motiveeritud oli ta naasma. Kuigi see oli raske väljakutse, oli Petra terve aja väga innustunud taas mängima.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles