Ronaldo suvel ei puhkagi?

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: imago sportfotodienst/imago/Xinhua

Tänavu suvel toimub Venemaal maailmajagude karikas ning EMi võitjatena sinna sõitva Portugali koondisesse mahuvad kõik nende suurimad staarid eesotsas Cristiano Ronaldoga.

Kui paljudel tippmängijatel on klubihooaeg juba lõppenud või lõppeb selle nädalavahetusega, siis Portugali koondise kutse teeninud Real Madridi mängijad Ronaldo ja Pepe on klubiga 3. juunil toimuva Meistrite liiga finaalini. Seejärel ootab neid Portugaliga ees MM-valikmäng Lätiga ning 17. juunil algav maailmajagude karikas, vahendab Soccernet.ee. 

Seega kui näiteks meeste klubikaaslane Toni Kroos ja Juventuse sakslasest poolkaitsja Sami Khedira valitseva maailmameistri ridades Venemaale ei sõida ja saavad Meistrite liiga finaali järel puhkusele minna, siis Portugal on otsustanud täiskoosseisuga karikat püüdma minna.

Portugali mängib maailmajagude karikal A-alagrupis, 17. juunil kohtutakse Mehhikoga, 21. juunil Venemaaga ning 24. juunil Uus-Meremaaga. 

PORTUGALI KOONDIS 

Väravavahid: Beto (Sporting), Jose Sa (Porto), Rui Patricio (Sporting)

Kaitsjad: Bruno Alves (Cagliari), Cedric (Southampton), Eliseu (Benfica), Jose Fonte (West Ham), Luis Neto (Zenit), Nelson Semedo (Benfica), Pepe (Real Madrid), Raphael Guerreiro (Dortmund)

Poolkaitsjad: Adrien Silva (Sporting), Andre Gomes (Barcelona), Danilo Pereira (Porto), Joao Mario (Inter), Joao Moutinho (Monaco), Pizzi (Benfica), William Carvalho (Sporting)

Ründajad: Andre Silva (Porto), Bernardo Silva (Monaco), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Gelson Martins (Sporting), Nani (Valencia), Ricardo Quaresma (Besiktas)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles