Vajutame üheskoos Venemaa selili! Avalik võrkpalli ühisvaatamine ja Põhja-Tallinna kontsert!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tule Eesti võrkpallikoondist toetama!
Tule Eesti võrkpallikoondist toetama! Foto: Tairo Lutter / Postimees

Võrkpalli MM-valikturniiril kohtub seni kõik neli mängu võitnud Eesti meeskond täna õhtul Venemaaga kohtumises, mille võitja pääseb otse järgmise aasta MMile.

Renoveeritud Kalevi spordihoone mahutavus on paraku piiratud ja kõik soovijad saali ei mahu. Üheskoos vägeva spordisündmuse jälgimine on aga teatavasti kirgastav ja hindamatu kogemus, mistõttu püstitavad võrkpallikoondise meediapartnerid Postimees ja Eesti Meedia õhtuseks mänguks Kalevi spordihalli kõrvale suure ekraani, et kõik soovijad saaksid otsustavat võrkpallilahingut üheskoos vaadata.

Programm algab 19.30. Võrkpallilahingut soojendab ansambel Põhja-Tallinn, kelle esinemine algab 19.45. Eesti-Venemaa võrkpallimatš algab 20.30. Tulge kohale, naudime üheskoos suveõhtut, vajutame Venemaa siruli ja aitame Eesti MM-finaalturniirile! Üritus on tasuta.

MM-valikturniiri senistes mängudes on Eesti meeskond alistanud Rumeenia, Kosovo, Montenegro ja Ungari. Samuti on neli võitu kogunud Venemaa. Tänase mängu võitja tagab otsepääsme 2018. aasta septembris Itaalias ja Bulgaarias peetavale finaalturniirile, kaotajat ootab juulikuus peetav lisavalikturniir, kus kuus meeskonda selgitavad viimase Euroopa esindaja.

Võrkpalliliidu kinnitusel on saalis siiski veel mõned vabad kohad. Huvilistel tasub kiirustada! Pilet kohapeal maksab 20 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles