Seitsmenda Paul Kerese tänava maleturniiri võitis Tarvo Seeman

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarvo Seeman.
Tarvo Seeman. Foto: Alar Truu/Õhtuleht

Eile toimus peaminister Jüri Ratase eestvedamisel seitsmendat korda Paul Kerese tänava maleturniir, mille käigus võtsid Nõmme mändide all vabas õhus mõõtu 186 malesõpra. Võistlus toimus eraldi täiskasvanute ja kuni 12-aastaste laste arvestuses. Avasõnad ütles Eesti Maleliidu president Ken Koort.

«Ma tänan siiralt kõiki võistlusest osa võtnud malehuvilisi ning head korraldusmeeskonda, tänu kellele kujunes tänavune võistlus taas väga rahvarohkeks ja huvitavaks. Mul on hea meel, et ilus ilm andis kõigile noorematele ja vanematele malesõpradele võimaluse ennast hästi tunda ja omavahel sõbralikult mõõtu võtta. Loodan, et kõik osavõtnud jäid rahule ning taas sai kinnitust, et Paul Kerese mälestus on jätkuvalt au sees,» ütles Jüri Ratas.

Täiskasvanute arvestuses saavutas esikoha Tarvo Seeman, talle järgnes ülitihedas konkurentsis Andrei Šiškov ning kolmanda koha pälvis Sergei Neff. Kuni 12-aastaste turniiri võitis Nikita Slavinski, teise koha saavutas Artur Mihhailov ning kolmanda Marko Taro.

Mõlema turniiri täpsemad tulemused on saadaval Eesti Maleliidu kodulehel. 

Paul Kerese tänava maleturniir toimus traditsioonilise Nõmme linnaosa ürituse Nõmme Kevade raames ning oli suunatud osalejatele üle Eesti. Kohal oli igal tasemel malehuvilisi – nooremaid ja vanemaid hobimaletajaid ning reitinguga malemängijad. Tänavu toimus taas kaks eraldi turniiri, üks kuni 12-aastastele lastele ja teine vanematele noortele ning täiskasvanutele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles