Karikafinaalid tõid palsamit mitme tippklubi haavadele

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsene Wenger ja Alexis Sanchez. Kas uuel hooajal jätkab Arsenalis emb-kumb, mõlemad või mitte kumbki?
Arsene Wenger ja Alexis Sanchez. Kas uuel hooajal jätkab Arsenalis emb-kumb, mõlemad või mitte kumbki? Foto: Nick Potts/PA Wire/PA Images/Scanpix

Viimane mäng, viimane võit, viimane karikas! Kindlasti saab nii öelda Barcelona peatreeneri Luis Enrique kohta, kes tüüris laupäeva õhtul hoolealused Copa del Rey finaalis Alavesi üle 3:1 võidule. Kas sama kehtib ka Londoni Arsenaliga mõni tund varem FA Cupi finaalis Chelseast 2:1 jagu saanud Arsene Wengeri kohta, näitavad lähipäevad.

Teisipäeval koguneb Arsenali juhatus, et otsustada – kas jätkatakse Wengeriga või Wengerita. 21 aastat Londoni klubi juhtinud prantslase käe all jäädi tänavu Meistrite liigast välja ja rekordiline 13. karikavõit on väike lohutus. Hiljemalt alanud nädala lõpuks peaks olema selge, kas viienda koha tõttu kaotab Wenger töö või pakutakse sel hooajal fännide kõva kriitika alla sattunud prantslasele lepingupikendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles