Õige lahenduse otsingud jätkuvad, kaheksapaadile uus väljakutse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti paarisaeruline neljapaat Racice EMil koosseisus Kaspar Taimsoo, Sten-Erik Anderson, Allar Raja ja Kaur Kuslap.
Eesti paarisaeruline neljapaat Racice EMil koosseisus Kaspar Taimsoo, Sten-Erik Anderson, Allar Raja ja Kaur Kuslap. Foto: Fred Killing

SÕUDMINE. Olümpiajärgse aasta esimene tiitlivõistlus tõi sõudjatele teadmise, et Eestil on kuus tipptasemel meest. Neist mõne puudumisel ei ole aga võimalik korraga välja panna konkurentsivõimelist kahe- ja neljapaati. Kuna praeguseks on kindel, et sügisel toimuvat MMi silmas pidades ei ole midagi kindlat, siis mõttetegevust endiselt jagub.

Euroopa meistrivõistlused Racises tõid Eestile lõpuks 7. koha ehk B-finaali võidu neljapaatide konkurentsis. Tõnu Endreksoni ja Geir Suursilla haigestumine tähendas, et Allar Raja istus viimasel hetkel koos Kaspar Taimsoo, Kaur Kuslapi ja Sten-Erik Andersoniga neljapaati. Kahepaat jättis lõpuks võistluse pooleli.

«B-finaali põhjal võib öelda, et Eestil on tegelikult kuus maailma tipptasemel sõudjat,» viitas Killing EMil sõitnud neljasele ning Endreksonile ja praegu vigastust ravivale Andrei Jämsäle.

Nii loodab Killing ikkagi tööle saada nii toimiva kahe- kui ka neljapaadi. Seega istutakse sel nädalal taas maha ja arutletakse, milliste koosseisudega nüüd edasi minna. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles