Vollekoondise suvi läks p***e, aga pusle on koos

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti - Venemaa.
Eesti - Venemaa. Foto: Tairo Lutter

Eesti võrkpallikoondis alustas kodust maailmameistrivõistluste valikturniiri selge eesmärgiga jõuda kolmandasse ringi ehk lõpetada teisena. D-alagrupi suursoosiku Venemaa alistamine ja seeläbi otse MMile pääsemine nõudnuks suurt eneseületust. Eile õhtul grupi viimases mängus võitis Eesti täissaali ees küll avageimi, ent kaotas kolm järgmist. Ülejäänud meeskondade üle said eestlased kirja rohkem või vähem kindlad võidud: Rumeenia alistati 3:1, Kosovo 3:0, Montenegro 3:0 ja Ungari 3:1.

Valiksarja kolmas ring peetakse juulis, mis tähendab, et suvi möödub vollemeestel sama hästi kui puhkuseta. «Ise keerasime oma suve p***e,» naeris Ardo Kreek, korrates kapten Kert Toobali mängu ajal tehtud nalja edasipääsu kindlustamise kohta.

Probleemideta ei kulgenud ka eelviimane mäng Ungariga, kus avageim kaotati. Seejärel suudeti kolm järgmist enda kasuks pöörata ja platsil võis näha lõbusaid mängijaid, kes nautisid oma tegevust. «Kert ütles meile mängu alguses, et poisid, hakkame nautima seda mängu. Alguses närvitsesime, aga siis saime kõik korda. Viimane geim oli lustimine,» sõnas põhikoosseisu uus mees Andrus Raadik, kes on koduse turniiriga meeskonda sisse elanud ja tasemega harjunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles