Hannes Soomer saavutas MM-etapil 13. koha

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Soomer
Hannes Soomer Foto: Václav Duška Jr.

Täna peetud motoringraja MM-etapil Inglismaal Donington Park’is saavutas Hannes Soomer World Supersport arvestuses 13. koha, saades sama klassi siseselt peetaval Euroopa Karikasarjas esikoha. 

Võistlusele startis Soomer 15. positsioonilt, kuid kaasvõistleja mootorist tekkinud õlilekke tõttu peatati võistlus. Kordusstardist sai Soomer edukalt minema ning võttis sõiduga kaks kohta lõpetades võistluse 13. kohal ning teenides 3 MM-punkti. Pärast tänast võistluspäev on Eesti noor motosportlane üldarvestuses 21. kohal ning Euroopa Karikasarjas jätkab ta klassi liidrina.

«Sõit oli väga hea. Eilsest tegime jälle üsna suure ja ekstreemse muudatuse, mis aga võttis aega harjumiseks. Kokkuvõttes oli väga hea ja tugev nädalavahetus. Tegime jälle mõned suured sammud edasi ja õppisime palju juurde. Sellised nädalavahetused on kõik õppimisprotsessi osa ja iga trenni ja võidusõiduga saame rohkem aru, kuidas mind ja mootorratast koos paremini tööle panna. Ma usun, et enam ei lähe kaua kuni saame pidevalt esikümnes olla,» ütles Soomer.

Järgmine MM-etapp toimub 18. juunil Itaalias Misano ringrajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles