Video: Kaido Leesmann püstitas lamades surumises Eesti rekordi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Leesmann.
Kaido Leesmann. Foto: Erakogu

22.-27. maini toimusid Leedus Kaunases maailmameistrivõistlused lamades surumises (varustusega). Osalejaid oli seekord 27 riigist, võistlejaid 470. Eestlased tõid koju 2 pronksmedalit, 2 hõbemedalit ja Kaido Leesmann püstitas Eesti rekordi.

Pronksmedalid tõid koju Mihkel Laurits üle 70-aastaste veteranide seas (kehakaalus kuni 105 kg) tulemusega 100 kg ja Raul Randmäe üle 60-aastaste veteranide seas (kehakaalus 120+ kg) surumistulemusega 190 kg.

Hõbemedalid tõid Eestile noorteklassi jõutõstjad Gregor Annuk (kehakaalus kuni 93 kg) tulemusega 150 kg ning Mihkel Ruut (kehakaalus kuni 120 kg) tulemusega 170 kg.

Kaido Leesmann sai meeste avatud klassis 6. koha Eesti rekordiga 285 kg (kehakaalus kuni 120 kg). Leesmann ise kommenteeris võistlust järgmiselt: «See oli suurepäraselt korraldatud võistlus. Meil on maailma paremikult palju õppida, aga liigume vaikselt neile lähemale. Lähiajal plaanime suuremat treenerite koolitust. Tahame areneda, tahame tipu poole liikuda.»

Leesmanni sooritus on videost nähtav alates 15.45.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles