Tiitlikaitsja Muguruza pelgab kannatlikku Kontaveiti

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit on juba sellisel tasemel, et võib igale vastasele hambaid näidata.
Anett Kontaveit on juba sellisel tasemel, et võib igale vastasele hambaid näidata. Foto: TIZIANA FABI/AFP

​Eesti esitennisist Anett Kontaveit (WTA 53.) on jõudnud tasemele, et võib ebamugava vastase oma pilli järgi tantsima panna. Prantsusmaa lahtiste avaringis saadud 7:5, 6:1 võit omapärase mängustiiliga rumeenlanna Monica Niculescu üle tõestas, et eestlannat niisama kergelt rivist välja ei vii!

Niculescu jooksutas esimeses setis Kontaveiti stopp-löökidega küll esialgu nii, kuis tahtis, kuid eestlanna ei kaotanud pead ega oma mängu.

«Seda ei näe naiste tennises liiva peal väga tihti, et mõlemad mängijad, üks mängustiili tõttu ja teine haige põlve pärast, jooksid ja otsisid punkte. Tavaliselt töötavad pikad punktid Aneti kahjuks, aga teise vigastuse kiuste lõikas Anett ikkagi kasu,» hindas Postimehe ja Kanal 12 eetris mängu kommenteerinud ekspert Margus Uba.

Tõsi, rumeenlanna oli vasaku sääre ja reie kinni teipinud, kuid pingutas esimese seti lõpus veel seisul 5:5 nii, et oli eestlanna murdmisele lähedal. See aga ebaõnnestus ning Kontaveit haaras ohjad enda kätte. Teise geimi alguses suutis Kontaveit seisul 2:1 vastase senist trumpi tema vastu ära kasutada, Niculescu murda ning uks järgmisesse ringi oligi valla.  

Treenerile k

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles