Fernando Torres ja Cesc Fabregas said Belgia mängus vigastada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres
Fernando Torres Foto: Reuters / Scanpix

Hispaania jalgpallikoondise ründaja Fernando Torres sai eilses MM-valikmängus Belgia vastu väljakul veeta vaid 16 minutit, seejärel tuli tal vigastuse tõttu platsilt lahkuda ning tema asemel võttis koha sisse Cesc Fabregas.

Möödunud nädala laupäeval Tallinnas mänginud Torres vigastas Belgia vastu mängides oma tagareit, vahendab Eurosport.

«Tal on tagareies väga tugev valu,» sõnas Hispaania koondise arst Oscar Celada. «Praegu on väga raske hinnata, kas tegemist on venituse või väikese rebestusega. Kui see on venitus, võtab paranemine aega umbes nädala.»

Vigastuse ulatus selgub pärast täpsemaid uuringuid, kuid noormehe koduklubi Liverpool loodab teda peagi enda ridades näha, kuna järgmisel nädalal kohtutakse Inglise meistriliigas Wigani ja Chelseaga.

Kuid vigastuseta ei pääsenud ka Torrese asemel platsile pääsenud Fabregas.

Klubijalgpalli Arsenalis mängiv hispaanlane murdis kohtumise käigus oma ninaluu, kuid suutis siiski lõpuvileni vastu pidada. Pärast mängu lõppu kinnitasid koondise arstid, et Fabregase ninaluu on katki.

Arsenal loodab, et Fabregas saab luumurrust hoolimata klubi eest mängida.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles