Ferrari boss asus tiimis pettunud Räikköneni lohutama

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pettunud Kimi Räikkönen (paremal) Monaco GP järel Nico Rosbergile kommentaare jagamas.
Pettunud Kimi Räikkönen (paremal) Monaco GP järel Nico Rosbergile kommentaare jagamas. Foto: James Moy/James Moy Photography/PA Images/Scanpix

Nädalavahetusel toimunud Monaco vormel-1 etapi järel oli 2. kohaga leppima pidanud Kimi Räikkönen ülimalt pettunud. Tiimikaaslase Sebastian Vetteli järel finišijoone ületanud Räikkönen tunnistas, et tema tulemus ei ole midagi väärt. Soomlast on nüüd lohutama asunud tiimi boss Maurizio Arrivabene.

Räikkönen alustas Monaco etappi parimalt stardikohalt ning sõitis liidrina 35 ringi. Seejärel tõusis liidriks juba Vettel, kes külastas võrreldes soomlasega boksi 5 ringi hiljem. Tänu õnnestunud boksitaktikale ning Räikköneni teele jäänud aeglasematele vormelitele tõusis Vettel liidriks ja hoidis seda kohta lõpuni.

Loomulikult ei olnud Räikkönen juhtunu järel õnnelik ning ka Vettel tunnistas, et saab tiimikaaslase pahameelest aru. Samas tunnistas sakslane, et tegemist ei olnud tiimikorraldusega.

Arrivabene asus nüüd aga soomlast lohutama ning teatas La Gazzetta dello Spordi vahendusel, et Räikkönen tõestas Monacos oma meistriklassi.

«Ta võitles välja parima stardikoha ning tõestas võistlusega, et ta ei ole ainult sarjas osaleja, vaid ikka tõsine tegija,» sõnas itaallane.

«Kahjuks kaotas ta aeglasemate vormelite taga aega,» sõnas Arrivabene veel lühidalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles