Maailma kaheksas reket ei saa liivaväljakutega üldse hakkama ning kaotas taas avaringis

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johanna Konta
Johanna Konta Foto: THOMAS SAMSON/AFP

Prantsusmaa lahtistel langes juba avaringis konkurentsist maailma kaheksas reket Johanna Konta, kes hoolimata avaseti võidust pidi tunnistama Taiwani tennisisti Hsieh Su-Wei (WTA 109.) 1:6, 7:6 (2), 6:4 paremust.

Sealjuures oli see 26-aastasele Kontale juba järjekorras kolmandaks avaringi kaotuseks Roland Garrosi tenniseväljakutel. «Mul oli võimalusi, kuid ma ei suutnud neid piisavalt hästi ära kasutada. Samas oli hetki, kui tundsin, et mängisin väga hästi,» rääkis Konta pärast kaotust.

Konta tulemused liivaväljakutelt on sedavõrd kõrgetasemelise tennisisti kohta äärmiselt kehvad. Oma karjääri jooksul on ta liivaväljakutel võitnud vaid neli WTA põhitabeli kohtumist. «Minu ootused polnud seotud tulemusega. Kuid ma tõesti tahtnuks turniiril kauem mängida,» jätkas Konta.

Prantsusmaa lahtiste avaringis langes konkurentsist ka naiste maailma esinumber Angelique Kerber, kes kaotas pühapäeval 2:6, 2:6 venelannale Jekaterina Makarovale (WTA 40.).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles