Sauberi boss ehmatavast avariist: kuidas saab keegi olukorda nii valesti hinnata?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pascal Wehrleini õnnetus nägi välja hirmsam, kui tegelikult oli.
Pascal Wehrleini õnnetus nägi välja hirmsam, kui tegelikult oli. Foto: twitter

Monaco GP 58. ringil juhtus ehmatav avarii, kui Fernando Alonso asemel startinud Jenson Button (McLaren) sõitis otsa Pascal Wehrleinile (Sauber), misjärel viimane jäi kahe külgmise ratta peale seisma, pea vastu rajapiirdeid. Sauberi tiimi pealik Monisha Kaltenborn süüdistas juhtunus ainuisikuliselt Buttonit.

Ka võistluskohtunikud nägid süüd Buttonil ning kui Button peaks kunagi veel vormel-1 startima, peab ta stardirivis loovutama kolm kohta.  

Kui Sauberi pealikult Kaltenbornilt küsiti, kas ta on Buttoni peale vihane, vastas naine: «Muidugi olen. Ma ei saa aru, kuidas üldse selline situatsioon tekib. Kuidas on ühte olukorda võimalik nii valesti hinnata. Polnud mingit variantigi, et ta oleks Pascalist mööda saanud, ma tõesti ei mõista, miks ta midagi sellist üldse proovis,» ütles Kaltenborn Autospordile.

Nii Button kui Wehrlein pidid Monaco GP katkestama. Järgmisena kihutavad vormelid 11. juunil Kanadas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles