Plangi ja Sarapuu jätkavad Briti meistrisarjas liidritena

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Plangi ja Marek Sarapuu.
Siim Plangi ja Marek Sarapuu. Foto: Jouni Papunen

Laupäeval, 2. aprillil sõideti Walesi teedel Briti autoralli meistrivõistluste teine etapp. Autosport Technology meeskonnas sõitvad Siim Plangi ja Marek Sarapuu said R2 klassi teise koha ja on peale kahte sõidetud etappi oma klassi liidrikohal.

Craig Breeni ja Gareth Roberts’it sel korral püüda ei õnnestunud, peale kümmet katset oli ralli finišis Breeni edu R2 klassis teise koha saanud eestlaste ees 1.16,5. Kolmanda koha saanud tiimikaaslasi Mikko Pajuneni ja Jani Salot edestati 12,4 sekundiga. Kaheveoliste autode arvestuses olid eestlased viiendad ja üldarvestuses oli koht 11.

«Ei saa nädalavahetusega rahule jääda, kuna ei saanud ennast korralikult käima. Keskmised kolm katset tulid enam-vähem välja. Ülejäänud katsetega ei ole rahul, ei saanudki päris täpselt aru, kuidas tekivad kaotussekundid, mille võrra olid Breen ja tiimikaaslane Pajunen kiiremad. Oma osa mängis minu hinnangul ka see, et saime Walesi teedel sõita testi vaid 30 kilomeetrit. Ja katsed olid ikka hoopis teine teema võrreldes avaetapiga, kuna sõitsime Walesis, siis ikka väga sarnased Rally GB katsetega,» rääkis Plangi.

Siim Plangi ja Marek Sarapuu on peale kahte sõidetud etappi kaheveoliste klassi liidrid. Järgmine Briti autoralli meistrivõistluste etapp sõidetakse 29.-30. aprillil Carlisle’is.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles